Familjejuridik i Varberg med omnejd

Försäkring

Det kan vara svårt att veta om det finns några försäkringar som faller ut i samband med dödsfallet. Vi har utbildad personal som kan ge råd och hjälpa till med detta.

Juridik

I samband med ett dödsfall är det många juridiska frågor som kommer upp. Vi har personal som har gått SBF:s utbildning i familjejuridik som kan hjälpa till. Hilles & Tornqvist samarbetar med Johan Karlsson och Marie Lind på Familjejuristerna som är på plats på vårt kontor i Varberg varje onsdag. Boka besök hos Johan Karlsson på tel. 0761-46 46 14 eller Marie Lind på tel. 0702-99 99 31. Dessutom samarbetar vi med bankerna i Varberg. Ring oss om ni undrar över något.

Kontakta oss >>

Gör dina familjejuridiska dokument själv

Du kan göra många familjejuridiska dokument själv via vår samarbetspartner Lexly. Du kan arbeta med dina dokument när du vill och du har tillgång till deras kundtjänst också kvällstid om du har frågor. Denna onlinetjänst kan du använda när du är klar över vad du vill med t.ex. ditt testamente, gåvobrev, samboavtal etc. Webbtjänsten hjälper dig hela vägen till korrekt juridiskt giltiga dokument. Om du är osäker så rekommenderar vi att du istället bokar tid med en jurist.

Till Lexly >>