Digitala arvet

Ta kontroll över ditt digitala arv: 


Vad är ditt digitala arv?

Ditt digitala arv inkluderar allt du gör på internet, så som sociala medier, bank konton, foton, email, lösenord, viktiga dokument och mycket mer. Är du osäker på vad som händer med ditt digitala arv när du dör? Du är inte ensam. Det är en fråga som har blivit högaktuell de senaste åren och är något vi värderar och tar på allvar. Som auktoriserad begravningsbyrå kan vi erbjuda tjänsten att hjälpa dig med detta. Genom vår samarbetspartner GoodTrust, kan du underlätta både din vardag och ge klara besked till anhöriga om vad som ska hända med hela ditt digitala liv och hur du vill bli ihågkommen på exempelvis sociala medier. 

Vad gör GoodTrust?

GoodTrust är lite som ett levande testamente för dina digitala minnen, konton och tillgångar. Du kan enkelt dela allt från diverse konton, dokument eller kanske inloggning till din mobil och dator. Du kan lika enkelt dela ekonomiska tillgångar på konton online med nära och kära när du gått bort. Utöver detta kan vi även hjälpa dig skapa ett utkast av ditt testamente som kan valideras av dina eller Hilles jurister eller rådgivare. Du kan skapa en sista önskan och skicka meddelanden i text, bild eller video till de du älskar eller kanske dig själv in i framtiden. Du kan ta bort konton från internet samt animera porträttfoton så de ser ut att vara levande kortfilmer och enkelt dela med vänner och familj. 

Vad får jag?

Genom vårt samarbete med Hilles får du fri tillgång till GoodTrust Premium Plan under 1 år. Detta innebär att du som kund hos Hilles begravningsbyrå kan prova på alla förmåner hos GoodTrust utan förbindelser. Utöver detta ingår även fri tillgång till nedstängning av ett Facebook och Instagram konto för en anhörig till dig som har gått bort. 

Kom igång gratis här